Zomergeblaos 2024 update

We zijn net begonnen; de bekendmaking van de bands. Onze geliefde Jazzalike band komt terug naar de Vrijthof en nog veel andere toffe bands vinden zich een weg naar Hilvarenbeek. Het doet je als bezoeker afvragen: wat heeft Zomergeblaos nog meer in petto? Nou: niet alleen de bands zijn uniek, ook de vrijdagavond gaat stof doen opwaaien bij ons geliefde Zomergeblaos publiek. What's new?
 
Traditioneel werd de vrijdagavond voorafgaand aan Zomergeblaos ingevuld door Kwistut. Dit jaar wordt het startschot echter gegeven door een nieuwkomer: de Bikse Biercantus. Op vrijdag 17 mei zullen feestgangers samenkomen voor een onvergetelijke avond, vol met typische Bikse gezelligheid. Het belooft een bruisende meezingavond te worden met zang, dans en plezier. Dit alles wordt begeleid met een Bikse Biercantus liveband om de sfeer erin te houden. Er zijn nog slechts een aantal kaarten te verkrijgen voor de biercantus. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit nieuwe evenement.  
 
Voor nu gaan we gewoon verder met drie maal per week de leukste bands bekendmaken. Volg ons op de social mediakanalen en mis niets van onze updates! 

Vrienden & partners
close